Vyhnání

Vyhnání

Anotace: ..

Vlákáváš ty malé věci, štěstí si říkají, do komor uzavřených. Při krmě spousty přesto hynou, nechtějí tě znát, nechtějí žít. Abys polkla pravdy o jejich chovu a jak udržet všemožně nemožné alespoň při životě, objevena objímáním necháš si lhát, mucholapko. Proseta síty společnosti s obrázky blikajících uhlopříček vně nerozumíš životu a jeho službě. Jsi převeliká, přikrásněna cizí lítostí když vysíš si z nebes napnuta kořenem stromu co neroste. Paže, letokruhy zmocněna se dorůst nehodlá, všetečnou drzostí tvůj pobyt zde ukončí. Přetrhne plátno tvých předků.
Autor Hadrák, 27.01.2014
Přečteno 359x
Tipy 3
Poslední tipující: Zrska, enigman, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak takhle se chytají blanití...

28.01.2014 07:32:46 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí