Drnkání

Drnkání

Anotace: ...

Modro, třímající hřejivo-studenou konopnici v truhlících. Já paskal bezruče v hlíně odpadávám s rozumem. Konce nechvátám si v náručí s rozenětem. Klidno se zaručím v dlaních třímat, hlídat teplotu, pokrevně sálat a dbát aby pilo. Možná vlasy kadeři větvím utrhnout, hlavou raší mi péče o trnobraní o lístky hranosti. Mozolnatou a pilnou snahu dřiny tě jen vychovat. Určit sekvenci směrům tě pochopit, pozměnit skutečnosti. Nakonce stáří oddálit, nové živosloví přijmout v mnohohlasém skutku. Se mi umřít nechce v bez nich a závoromyslném bědování v představě oddálení. V malém nepřežití jen sledovat opakování, blankytné kolorně vzpínající se duši která něco nechce, jen touží.
Autor Hadrák, 28.01.2014
Přečteno 545x
Tipy 5
Poslední tipující: PacificTrans, enigman, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavý tok asociací..

30.01.2014 16:25:17 | PacificTrans

člověk může vychutnávat život na sedadle ale jeho motorem je touha...

28.01.2014 07:13:33 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí