Kožíšky

Kožíšky

Anotace: ..

Kolem letohrádku, zim jež mohly pomoci s uklidněními nás. Opuštěných tržišť, povadlých zbytků světla, kolem letokruhů říznutých do skla. Ten přednes motliteb svádějící boj odchodů ze šer přesto nepomáhá, uspává předříkajícího do mdlob spánku, do velevážených nečinností. Poslední uměl přivolat zkratkám propojení, přítrž mizejícím pěšinkám co bez kroků být nemohou. Porušil důvěry, propadl lákadlům nepřítomna, izolaci. Mnoho nás znehybnělo v temnu pohroužení se sobím kůžím v teploučkých kožiších přílišné samostatnosti.
Autor Hadrák, 05.06.2014
Přečteno 376x
Tipy 2
Poslední tipující: Ta Michaela
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí