Nespal

Nespal

Anotace: ..

Naspal, ten kroutivý ničím neuspokojitelný člověk už nehodlá spát. Pražce svahů si bere pod jakousi falešnou pelest, výhybky do černa že hlídat bude kameloty v přepisování datumů dnešních vydání. Bdít nad spaním a včas vnukat myšlenky nadcházejícího dne. Stačí jen vyladit, vykostřit sny a trápení, pocity zamíchat a podepřít vyvrcholeními. Ta, když přijdou v pravý čas snění, osudy vyjdou a dotyční překreslí veškerenstvo tak jak je známe, tak jak jsme se je naučili znát. Jiné, možná příkrejší až odvážnější se zdají být, ve spáncích vyrušovat jejich klání boje nepřekonatelna stačí i na víc, nechtějí si hrát. Najednou pravdu citovostmi obhajují, poklepávají smysly do budoucen.
Stopadesát lidí vlastně není potřeba hlídat, nezničí mne v řízení chvují jakýchkoli myšlenek, protože jsou předvídatelní jako voda, jako vítr. Zde si patří k neumělostem a nehodlají z ní vyrůst. Jakoby jejich zakletí mělo trvat napořád, jako v depresi užívají denně nesrovnalostem všeobecného vědomí na které si zvykli být podruženi. Svobodni.
Autor Hadrák, 15.08.2014
Přečteno 462x
Tipy 2
Poslední tipující: jitoush
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....Ano,tam pod povrchem je vše jinak,tam jsou otazníky smazávány,pokud
víme a rozluštíme,tam není čas ani prostor,vše je v podobě,která není
srozuměna s našimi myšlenkami zapouzdřenými v klamných představách.
Zbývá jen vyčistit to podzemní zrcadlo a uvidět se a dívat se.Pocity budou umíchány
v šejkru života a přijde vyvrcholení toho všeho,jednou a napořád....Ji.

15.08.2014 23:55:48 | jitoush

Na takovou reakci opravdu nejsem připraven..Dík

16.08.2014 00:03:41 | Hadrák

...svým způsobem nejsme nikdo....Ji.

16.08.2014 00:05:53 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí