Věky

Věky

Anotace: ..

Fakt jako předem definovaná pravda, něčí. Vě výbuších ostrostřelců v temně cílenou oblast věků dopadu. Tam si určit smysly na předem ztvrdlé kovadlinkami posedlé ploše. Že tvrdostí buňky oplýváte, sám si já sedám na kvartálu s uměním. Tesat, kreslit, motat si v něm, v předešlém kosočtverci na břehu chaluh v prostředí nataženém ulpím jako spása. Ta pro tebe nemíní něco si brát, snad slunovrat ve který věříš, uzlovatá skupina běrců za spásy voní si. Možná kasodelní skupina s penězi zakouzlí, kasta nadpozemská promluví a já chuďas prořve věk budoucí oddělen nakonec s Tebou zaspílá snad.
Autor Hadrák, 18.11.2014
Přečteno 556x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tady se mi to nerozvinulo,tady jsem se ztratila..../úsměv/....zase
příště.....Ji.

18.11.2014 21:20:07 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí