Měj se

Měj se

Anotace: Měla jsem nutkání..

Jestli se objevíš u dveří naboso s plakáty obnaženými namísto tebe. Jestli mi vnikneš do poklopce lásek a projevit smysly budu muset cítit jen já, umřu. Pravděpodobně na plechandě rozžhavené zůstaneš stát dál, boss. Vletíš do postele pod polštáře, pod slzy s peřím vanoucí zbytkem obrysu zdí, které obklopují, obklopovaly už jen nějakou spojitost. Na daru prkených hranic v podpalubě lehce zapálit dílo nás dvou jde najednou velmi snadno. Budem syčet v podkroví umělci ztvárněných klasik na bodě mrazu, na kole setrvačnosti ulpím jen já a odsátou, vytaženou pohromu nepocítíš, nebudeš tu. Měj se.
Autor Letokruh, 23.01.2015
Přečteno 511x
Tipy 2
Poslední tipující: Manni3, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí