Marnost

Marnost

Každý den, každou minutu, každou vteřinu
tě vidím.
V koutech se neskryješ
v mlžných oparech v mé hlavě,
v mých snech i srdci
Nelze rozbít, nelze nechat rozplynout tvůj obraz
co si nosím jako část těla
jako součást sebe
Kéž bych ho mohla, prostě odtrhnout,
ale to bych zabila sebe.
Můžu jen čekat, až vybledne
v koloběhu času, vinou událostí, co přijdou
Zatím to bolí.
ale vím , až ten čas nastane, bude se mi stýskat…
Autor brandivina, 07.06.2015
Přečteno 470x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí