Postraše

Postraše

Anotace: ..

Hrůzy v odvleklých samotách. Malovat svírajícími popěvy naše troufalé, zubožené nestálostí. Mám stránky přispívající naposled některému, jsou v nich pralesní fraktury, zlomená kamenělá zrna z nichž údajně vzejíti jsme mohli na skupinově-společenské přetvářky. V srdíčkářství, tajnými směry raději pohledy odvrácené, příliš spanilo-sólo jízdou, příliš za peníze, příliš za cokoli v brutálním a nezdravém seskupení. Na dně všech lákadel se jen těžko proměníš v otevřená víčka, s berličkou poutaná v rébusu a bludišti kolumbárií. Jelikož nevíš jak se hledá v pozemní podstatě, souzena buď výčitkami, neboť trestání se Ti patří.
Autor Hadrák, 25.11.2016
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí