Modlitba Ráje

Modlitba Ráje


Modlitba Ráje


Zdráva buď,
panno Marie :-),
královno Ráje.

Požehnán buď čas jsoucí
i budoucí
Lidem všem dobrým,
bytostem všem, dětem Božím.

Jí milovaným.

Čas zdejší na Zemi,
bytostí všech Božích
i na Nebi potulných
Andělských (Božích).

Pekelné sféry
nechť najdou klid,
Duším, bytostem všem přeji,
Svobodu Boží,
Lásku Ráje,
milá panno Marie :-) .

Zdraví, štěstí,
klid, pokoj Boží,
splněné hezké sny sfér Božích,
přeji bytostem všem,
na Zemi jsoucím,
i budoucím.

Požehnán buď
čas jsoucí i budoucí,
Lidem všem dobrým,
bytostem všem, dětem Božím.

Jí milovaným.

Čas zdejší na Zemi
bytostí všech,
i na Nebi potulných
Andělských (Božích).

Pekelné sféry
nechť najdou klid,
Duším všem přeji
svobodu, Lásku Ráje,

milá, panno Marie.



***

Doslov, sdělení autora: případnou další  mou textovou tvorbu můžete, milí čtenáři,

případně shlédnout, sledovat, na: www.psanci.cz/autor.php?trideni=7&id=2638

  dále také na: www.JiriDobrovsky.blogspot.com 

nebo též na: www.JiriDobrovsky.blog.cz

***

 

Autor Dobrovský, 02.03.2018
Přečteno 464x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí