jsi

jsi

studený slzy mi stýkaj

po mý horký tváři

a snaží se ti říct

že

 

jsi má oblibená hříčka

můj strach

mý štěstí

 

že jsi

oblíbená melodie

znijící v hlavě

 

jsi jako hořký kafe po ránu

povzbudí

potěší

zahřeje

 

jsi můj oblíbenej paprsek

kterej kouká zpoza měst

protože

sic bydlíš daleko

stále vidím tvý oči

a tvou tvář

jak na mě koukáš z mraků

a v každým jednom jsem schopná vidět

nás dva

 

jsi přílet endorfinů

po skvělým tréninku

po dobrý čáře

po smažáku z globusu

 

a jsi mý vlastní kvítko

který pěstuju v květináči

opatrně čekám než víc vyrosteš

a připravíš se

abych tě

mohla zasadit ven

 

ukázat světu

 

jsi jako hřejivý objetí mámy

který mi tak dlouho chybělo

staráš se

pečuješ

 

jsi domov

 

můj domov

 

tak dlouho hledanej

Autor Donutkaa, 04.10.2022
Přečteno 264x
Tipy 12
Poslední tipující: Corduilla, přema, Vivien, Aramgad, šerý, Fialový metal, Dreamy, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fakt povedená .)

05.10.2022 12:49:37 | Constantine

... to je pocitů a energie...:-)

04.10.2022 08:54:48 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí