Záblesk vzpomínek

Záblesk vzpomínek

Uz je to nejaky ten rok
Kdy se nase cesty rozdělily
Ty si zijes s tou svoji
A ja zas s tim svym

Vim ze je to davno
Ty nase vecerni polibky
Zakázané dotyky na nadrazi
Každodenní konverzace

Ale ja si jednou za cas vzpomenu
Na nas dva v mlze se brodit ulicemi
Na ty pocity ktere proudily mým tělem
Na to jak mi motýli v břiše poletovaly

Chybi mi to obcas
To co jsme meli
To pouto mlade lasky
Bez zámku a klice
Autor myšlenky pozdní noci, 30.10.2022
Přečteno 189x
Tipy 10
Poslední tipující: Ondra, Marten, Iva Husárková, jenommarie, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některé pocity..se nepřepíší. Zůstávají jedinečné. ;)

30.10.2022 23:00:30 | jenommarie

Hluboké

30.10.2022 21:26:55 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí