jezevcik

jezevcik

Anotace: kecy kecy jezek v kleci

nechals ve mně otazník

takovej velkej kostrbatej jak od prvňáka 

dlouho jsem nic takovýho nezažila 

 

mám hroznej vztek

že mě necháváš čekat

 

chybíš mi

 

a tak trochu tě proklínám

za to že 

 

máš tak pěkný oči

 

za to že 

 

říkáš věci kterejm

se fakt snadno věří

 

za to že 

 

se díky tobě cítím jak nikdy dřív 

a 

celý tělo se mi svírá 

 

když nejsi u mě 

 

proklínám tě 

za aplikaci dávky přesně toho

co potřebuje hraniční člověk 

 

lol 

 

chybíš mi

chybíš mi tak, že mám pocit

že mám pocit 

 

že si vyškrábu oči a plíce naplním vodou 

že zapálím byt a zůstanu v posteli ležet 

 

zatímco všechno kolem hoří

 

chybíš mi tak

že mám pocit

že za chvilku neucítím vůbec nic

 

chybíš mi tak

že jediný, co si přeju

 

je tvý objetí 

Autor Donutkaa, 11.05.2024
Přečteno 32x
Tipy 5
Poslední tipující: Anfádis, Žluťák, Frr, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to "když Lola pila pátý dring"...

11.05.2024 17:21:29 | Frr

Silnej prožitek u tvejch řádků, díky:-*

11.05.2024 17:08:46 | cappuccinogirl

11.05.2024 17:11:38 | Donutkaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí