Anotace: ... když vás napadne něco hříšného...
Dvě otázky
Ačkoli, či snad právě proto, že nás od Vesuvu dělily stovky kilometrů a půlnoc právě minula, na tvém unaveném těle vykvetly vlčí máky a po hedvábném bříšku zvolna stékala chladnoucí láva…
Otázky, které se nabízejí, jsou nasnadě; pod kterou sopkou žije ten zahradník …?
Milují tvé nápady.
15.05.2024 04:52:45 | mkinka
... jen jestli ten nápad nebyl malinko za čarou... děkuji... moc, Jitko...
15.05.2024 08:38:23 | mravenec
Víš, vše je o svobodě.
Dám příklad ze zvířecího světa.
Mkinka chtěla ven, tak jsem jí pustila, ale na druhou stranu se nevrátila v určenou dobu, ale měla v tu chvíli z mé strany možnost volby.
To znamená, kdyby člověk se musel ohlížet, co má psát i nemá z vnitřního světa,
tak by se cítil spoutaný a vzhledem k tomu, že okolní svět je hodně bolavý,
tak tady je to pro uvolnění dušičky to nejlepší místo.
15.05.2024 08:49:26 | mkinka