Kabátek

Kabátek

Málem jsi svůj kabát nechal zde. Venku prší máš ho mít. Smysly oblečen jak permoník v podhoubí mládí stojíš si v dešti. Kapičky spolehnou na tvůj klam kolem tebe roztroušeny do země plácnou. Stromy mluví dřevitými hmotami spolu a v tvé přítomnosti hlomozem sténají. Jak pardáli kňučí s jazykem zuby sevřeným. Než listy zežloutnou a dají se zemí zetlít, mnoho o tobě povědí ti. Tak spoléhej si ostatním, že nevidí tu haluz pokroucenou v které stojíš.
Málem sis pomohl davem jít nekonečnou strouhou životů bídných aby ses alespoň na chvíli zastavil. Kde kdo se zeptá proč vzhůru zíráš, v kamenech převrácen když zhůry voda padá. Nařídíš si omyt sprškou chladiva miliardkrát zašpiněnýho od velkýho přesvědčování. Oni za to nemohou, nesmí si zírat pro destilát i když ho denně pijí. Největší špínu na světě jí spláchnou útrobami. Pak aby ses smál zneuctěn lítostmi když bez svršků stenem smíchu popudíš všechny kolemjdoucí.
Autor Hadrák, 30.10.2012
Přečteno 548x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí