D.J.

D.J.

Nora pustých mezi koberci omalovánek vyhloubena. Jančí tu nováček kovadlinkami svý difůzní echo pomocí obvodů elektrických. Spílá si když hraje mezi vlákny etap života spadlého k němu domů. Tak jako tak, parchantě vzrůstající intezitou zakýchne si občas povenku s dýchánky spleticí krystalů a květin. Matrošem kyselý oblak zabarven vyplive do čerpadel ústí jam. Všechny s sebou vezme v ty nejkrásnější zpěvy hloubek chóru mazaných hlav, s ucpanýma ušima zatřese. Probouzí si svět v díře z níž obživl jakože neskuhral, nikdy neplakal. Jen ptát by se chtěl. Považte si.
Autor Hadrák, 31.10.2012
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí