slibovací...

slibovací...

Anotace: inu proč ne...slibuji...

mám takový nápad
rozhodl jsem se
že udělám pár věcí
nejdříve spočítám kaštany
na každém pátém stromě
obden si doskáču do pekárny
na jedné noze
pro housky
křupavě vyvedené
24x přečtu nahlas traktát
od Dupuise La regilion universelle
natrhám pampelišky
na med
každé paní
co vyvádí
a na počest jednomu umělci života
spoutám dvě hory
i když je mi známo
že hora obvykle bývá nehybná
a spolehlivě utvořená
takže netřeba uvazovat
těžko ji vyvedete z míry
nebo na procházku jako psíka…

Coturnix mezitím
pobaveně sledovala
mé chvastounství
a vzápětí povídá
víte že ten kdo činí slib
dává si vlastně
sám se sebou schůzku
za určitou dobu
na určitém místě?
ovšem
tkví v tom nebezpečí
že ji sám nedodrží…

to možná ano
ale spíš si myslím
že se lidé bojí něco slíbit
aby se nestali někým jiným…

vezměte si například
jedno spojeni slov
co působí absolutně
protikladným dojmem
a to je volná láska
jako by ten kdo miluje
mohl být někdy uvolněn…
Autor enigman, 14.11.2012
Přečteno 583x
Tipy 8
Poslední tipující: lucie.Tee, Joe Vai, Kyška, střelkyně1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

uu.., moc se mi líbí..

25.03.2013 17:43:09 | lucie.Tee

Jůůů:-)
"že se lidé bojí něco slíbit
aby se nestali někým jiným…" ?

18.12.2012 10:37:19 | Kyška

slibuji co jsem slíbil a odvolávám co jsem odvolal:))

14.11.2012 20:26:55 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí