červená světla...

červená světla...

Anotace: přitahují...

jsem vážný
zralý
potměšilým životem
zkoušený muž
co má slabost
pro poklady umělecké
i krásy architektonické
ovšem
rád bych zhlédl i jistou čtvrť
domy s lomenicemi
září červených luceren
kde tančí dívky zahalené
jen skleněným oknem…

při debatě s průvodcem
postupuji šalamounsky
slyšel jsem že zde máte
cosi obzvláště pozoruhodné...

prý musím vidět
zahájení umělecké výstavy
v královské galerii
znovuobjevený Salvátor Dalí
vynikajícím způsobem
obeslaný festival hudby
a nebo přístav o půlnoci
kde z jedné lodí
vykládají zelí
něco takového se jen tak nevidí…

to je jelen
vydám se městem
sám na vlastní pěst
hledat nejstarší povolání
doprovázen slábnoucím hlasem
že ministerstvo zemědělství
má rolety přes noc zatažené
když tu náhle spatřím
červená světla
vzrušením vibruji
tak blízko setkání…

když mne konečně odtrhli
od spuštěné závory
oznámili
málem jste vstoupil do kolejí
kde projížděl rychlík mezinárodní…
Autor enigman, 20.04.2013
Přečteno 449x
Tipy 9
Poslední tipující: Sima, Miriska, slečna Nefertiti, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Salvátor Dalí už tím jsi mě dostal můj oblíbenec..pro všechno nebezpečné ,prostě mě vždy fascinoval takže tohle můžu :-)

20.04.2013 20:48:15 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí