Vesmírná melodie

Vesmírná melodie

Anotace: ...

Občas - jen nějaký den,

hrajem stejnou melodii s vesmírem,

naše struny - tak, jako struny loutny,

rozechvějí se stejnou melodií,

tak líbeznou,

že i ptáci utiší své zpěvy.

 

Každým tónem - roztančí se

stíny stromů i sluneční paprsky,

 

a krok, dříve tak těžkopádný,

stane se pouhou ozvěnou,

dříve než dopadne k zemi.

 

Náhle jsme stejní -obyčejní,

tak jako všichni ostatní,

a přesto tak krásní a čistí -

na křídlech andělů, jež

rozmetou melodii do světa

kolem tebe.


A dál, kolem nás.

 

 

 

 

 

Autor Daniela, 08.12.2013
Přečteno 513x
Tipy 5
Poslední tipující: CoT, Isquieasuus, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

do strun...

09.12.2013 23:50:44 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí