Jsme šedí

Jsme šedí

Anotace: ...

Barvy utajené v mlze,

do kloubů vkrádá se chlad,

na duši mráz, co zase zmrazí vše,

co bylo krásné.

 

Mlha pohltí i pohár vína,

jež ze stolu spadl,

ale na zem nedopadl.

 

Nutná dávka kofeinu,

má se změnit v motivaci,

hnací motor - rozbil se.

 

Co nás čeká - to nás leká,

leknutí však ztrácí se,

spolu s touhou, láskou, tvorbou,

je tu jenom vzdání se.

 

Bouře končí, sny se loučí,

mlhu rozeženem loučí s ohněm,

pekelným a nebo rajským,...

 

............................jednoduše řečeno - stojí to za lejno.



Autor Daniela, 18.12.2013
Přečteno 460x
Tipy 5
Poslední tipující: CoT, Martinecka23, Isquieasuus, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

náhodou šeď má spoustu barev...

19.12.2013 12:07:15 | enigman

a každa barva spoustu odstínu šedi :)

20.12.2013 15:22:06 | Daniela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí