Spánek probuzeními.

Spánek probuzeními.

Anotace: Tak trochu nevýrazné přijetí v/z převzetí neznalého slov.

A)
1/3
VAZBA
Čtyři prázdný stěny a každej den stejnej,
v tomhle hnusným prostředí,
smích vůbec není vhodnej.
Pořád ten samej vzduch a pořád to samý místo.
Asi nemálo lidí tady zbláznilo se najisto.
Ale Hošku, hošků?
Blesk kulový nad polem beze bzuku,
když v domácnosti pak sršením elektrických ruchů.
Málo klást na důrazu, je bolestí se hřát...
Zítřky? Nyní! Včerejšnějšně světská stopa...
Kazisvětův úkol nepřemohou srdcem lsti...
A skandál pak není to: "Chechtati se sám v bytí!"

2/3
K bohu Bohý jest vskutku volajíc
ten život v Život skonajíc Bůh.
Nepáchat se chtění? Má zde chybujíc!
Svémuž: "Nechci (to přec)!?.?!", nitra výbuch.
Písmeny házet smíme každý tak strohý
text duchaplný prázdného Duch světské.
Moudrosti určeného odeznění mnohý
radostnému žít dál? Navrátit v dětské!

3/3
Znám lidí pár,
a těm patří v konu zdar.
Vím snů něco vyplnění,
i blázny těch skutečnění.
Je louka klid, či les?
Kdež tanců jest toho ples?
Lesk neukrývá se za rez,
jak pracovat? Vědomému věz...
"Tuším málo tohož mnohé,
ba že verše jsou to strohé.
Bdím dynamiky všehohybů.
Nemajíce: "Chci míti obdivů!"."
A KÉŽ MI TÉŽ V SOBĚ JSMEŽ!!!

B)
ANO, > > J Á < < JE!
P Ř I R O Z E N O
! ! !
Být, či být JIN?
Otázkou JANG?
... .. . n e n í . .. ...
JE
JANG - odpovědnost.,;
JIN - být, či že čí být?!!
PROVŽDY TÉŽ NAOPAK...
Autor RešHeNúnHe, 26.03.2015
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí