Slyšíš?

Slyšíš?

Anotace: Světy fantastické

SLYŠÍŠ?

 

Pohled vzdušného dravce

 plachost nestálého větru

šíje stříbřitost labutí

chůzí jakoby neexistovala

vznešenost bájných panovnic.

A přece zbyl v mlze opar jejího dechu

a v blátě otištěné stopy.......

Autor Clay, 12.06.2020
Přečteno 302x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, jenommarie, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí