'''''

'''''

Kapka vína uvízla mi na jazyku
vytlačujíce tak slinu plnou
bublinek bublajících v bubnujícím dešti
šelestícím na chodnících v "cizinci v Moskvě"
zatoulaném v táhlých jemných dětských výškách
na oko dospělého Michaela Jacksona.

Včera jahody se šampusem jako předkrm
před Pretty Woman sexem,
zítra borůvky v pudinkovém polštáři
nacucaných od klíšťat žárlivostí i na vlastní palec u ruky.

Naše hašteření virtuálně vibruje vibrace vybraných vět
vyskládaných do koláže nesmrtelné umělecké pasáže.

Jazykem rýsuješ poblázněně nepravidelné tvary do pokožky
uhlazujíce tak chloupky v podbřišku a
stále ještě virtuálně žhavíš mě na erotické tornádo
tvořící svůj zárodek v měsíci,
jež se překotí na zadek jako batole
za pár kosmických otočení Země kol své osy,
za pár týdnů popsanými různými kalendářními jmény, a
jež smete poslední věrné zbytky patřící bývalé lásce, J.

Vysávám kolibřími sosáčky tvůj ústní projev
pronikající hluboko do mého,
vysávám z tebe rychlostí pijavice
dráždící energie,
co mě přivádí do šíleného dosud nepoznaného transu.

Drž mou dlaň v tvé své a
navždy se mi dívej do očí!
Trhám sama sebe do uslzených orgasmů a
omdlívám zadýchaná, uštvaná, vzlykající
pod tvými kouzelnickými triky.
Autor Murion, 31.07.2014
Přečteno 405x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí