Díky gongu blažený

Díky gongu blažený

Celá plejáda
víkendových sportovců

těch cyklistů a přileb

(nejsem jím
mě dneska vynech)

Nad námi všemi
rozkutý gong doběla
ano takto vyznívá

toť příhodná doba k párování

Nechť se Amoreta napne tětiva
raději se na šťastlivce
tolik nedívám
snad jaksi zevrubně

Nejedna rodina zvolila sobě výlet
procházku
zas dívka ještě nedospělá
pro lásku
podniká krok sun krok
krok sun krok
ladnou baletní chůzi
v úsilí zaujmout hochy

Trousí se hloučky s kočárky
leč většina z nich v chumlech
jsou lidé single

S nepřítomným výrazem
vysoký mladík

po paži jeho kloužu
pohledy níž
shledávám
že dlaní svírá naducanou dlani opulentní děvy


a ona chrlí slova
v množství licitátora na aukci

ne nepodobna kulometu
snad sto slov
vtěsná v jednu větu

Což kdyby je sestavila
…do kupletu?

Mladík má oči v sloup

(víckrát se zhluboka zkouší nadechnout)

Rád by její prsy stiskl nenechavě
přetrpí slovní veletok
přemítá v hlavě
krok sun krok
krok sun krok
chtěl by posunout čas do noci

pronikat její ústa

také jazykem

do hloubky

ba ještě více hloub
do jeskyně


Ach ano ideje na spojení
průsečík klínů

mozek mužský častokrát zastíní

To
jako desku jukeboxu
mozek vybere

level pohlavní

puzení chtíč
toť muže
nepřítel téměř
úhlavní


Gordický uzel

ne ten by byl málem

je to mnohem zapeklitější


To pochopí jen muž

To když je chtíčem puzen
doslova tuze
jak ohromná je to síla
to může partnerka
peskovat
muži spílat
a prostoupí ženou jinou

jak smyslů zbaven

a přitom je zbaven jen zábran


konat pohyby slasti
v příhraničí

ukryti polonazí za stín


pak pobýt v začarovaném kruhu
nástrah a pasti

Kosa neomylně přetne kámen

Dnes je nezvykle teplý den
to díky slunci
pohledům do očí tygřic
se cítím o něco méně znaven

Slunce už přitaká dálavám

hle kvapně mizí ze střešními hřebeny


býval jsem tolikrát společníkem žen
i ve zralosti věku myslím
nemístně na ženy

Sedím na lavičce
cyklisté mi při míjení hledí do tváře
zkoušejí uhodnout

proč se mi na tváři zračí
potutelný úsměv

též výraz blažený
Autor kudlankaW, 15.10.2017
Přečteno 488x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí