Ubytovna Plata en el borde de la noche ( stříbro na okraji noci )

Ubytovna Plata en el borde de la noche ( stříbro na okraji noci )

Anotace: Under

.
Dokud dýchám
vzduch co vydechuješ
a má mě kdo vyfotit
zatuchlý pivo a skvrny na budíku
hlavou prolítaj spirály a kvádry
v bezkrevném tangu / jen ta
růže v hubě za to stojí
růže v hubě září

Konečně láska !
Vadnoucí na poblitém parketu
Konečně hudba !
Pošlete láhev kvartetu

Vyfoť tanec vzdychů
a dýchej za mé plíce
Máme se -
jednotná příchuť
a pak vzbudíš se
--
Děvky odvedle
jdou na šichtu
Pobudové k pryčnám ..
Autor Now, 28.11.2018
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: Lighter, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí