Paprsky vlasů

Paprsky vlasů

Anotace: Vzpomínka na milostnici Kateřinu z Ohrazeníčka

Nevěřil svým očím.

Najednou mohl vidět jen tak holou, zvlněnou tvář slunce.

Slunce sestoupilo na zem

A proměnilo se v ženu

…a žena ve vlnu.

Chyť vlnu než se odplaví, než odrotuje

Horko pulsuje, pulsuje i její horká vlahost

Vodopád vlasů je nejcudnější

Protože  vše halí

skrývá za orosené plástve

Ach, vy milostnice, prahnoucí jak med horký na kamnech

dejte mi aspoň lžíci!

Alespoň na rty přilepte mi svůj vlas

Paprsek vaší tváře!

Autor herzog, 30.04.2012
Přečteno 1053x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí