Odpověď lásce mé

Odpověď lásce mé

Anotace: Osloven láskou a hnán tělesnou touhou lásce vyhovět, nemohu jinak, než odpověď vtisknout v prostor a s pokorou uzmout slova Cyrana z Bergeracu "Svůj širák odhazuji v dál."

Souzním se vším co mi předkládáš.

Stejně i já toužím po objetí a bytně

cítím teplo tvého těla, jsouc napružen touhou,

kterou uvolníme ve společném dávání.

 

Vidím jak z hloubi duše vytryskává emoce

a zrychlující dech s rozbušeným srdcem vytváří v celém těle

rozechvění slastného pocitu, který uvádí do mdlob rozkoše pochody

v mozku a člověk se rozpouští v blahodárném pocitu extáze,

která nepřipouští nic jiného, než mohutné tělesné pulzující uvolnění,

slastné vytrysknutí rozkoše, jež nám pomáhá schoulit se a vpít jeden

do druhého s nevýslovným pocitem souznění dvou těl a duší.

 

Miluji snad přes příliš!?

Nemyslím si.

 

Chci ležet a být hýčkán v Tvém náručí jako batole

a toužím být laskán Tvou přítomností a sám dát Tobě

pocit sounáležitosti i dodat radosti Tvému srdci.

 

To opravdu chci!

 

Slastným napětím nyní vybuchl bych,

jako že slunce vyjde.

 

Děkuji, že jsi.

Toužím po Tobě!!!

Jen nevím, náleží nám-li to...

 

Objímám Tě pevným objetím

a posílám své políbení, než se

načisto rozletím.

Autor psorm, 29.11.2020
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí