Chtění

Chtění

Anotace: ...

V mlčenlivém očekávání
ve snech beze snění
ve smrti bez bolesti
a v touze bez naplnění
žije, bije srdce empatika
bije se za pravdu a slova
než duše odejde a zbyde hmota
která se tvaruje a mění podle stran
stran a křiku vran…

Rozpadám se, vnitřně cítím
vidím jen pouhé obrysy
dávno známých tváří
upadají do zapomnění, do neznáma
do hlubin mých vzpomínek
ze kterých není úniku.

Jak můžu najít něco,
co nemůžu pojmenovat
co jen cítím, hluboko uvnitř
kde se rozprostírá temnota i světlo
něžně vedle sebe prorůstá strach i láska
jak mám najít cestu v ocelovém městě tvých očí
jak mám slyšet píseň tvého srdce
když sám křičím z plných plic
a ledové ruce mých pochybností můj hlas rdousí?

Někdy, v té mlčenlivé touze
zachránit náš svět
zmírám studem…

Autor Orf, 24.03.2014
Přečteno 428x
Tipy 3
Poslední tipující: Zrska, andílek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí