Nelichotivé sváteční serfování prohlížečů

Nelichotivé sváteční serfování prohlížečů

Sváteční

dal bych si ležák

přestože mám váhu jateční

 

Skrz prázdnou láhev 

vidím další

a další věžák

 

je dlouhé volno

nejeden je jistě ukojen

 

zejména ten co má škváru

 

Však ten 

co přežívá z milodarů

tluče u umakartu bytového jádra

špačky

(Stav kdy nenadbývají kačky)

 

a každou třetí dobu

zakouší pocit zmaru

 

Pár lidí bude dekorováno 

neúčast avizovala sličná Zelenská

 

Stínohru

chystají úředníci na Hradě

 

Mi zurčí v mozku Hlavsa

tudíž Mejla

pak taky Abasová Le(j)la

někdejší mluvčí hudebníka

 

Za To Lela

(v naspídované náladě

po pobytu v Dubaji)

tiskne silikonovou vnadu ke vnadě

 

přihlížejícím paparazzi se dech zatají

 

Bulvár poodhalil

senzace chtivě nadále píše

že v mládí bývala o dost chudší

na kontě

 

nyní ji hýčká bijec

z Hané

pro demonstraci toho že na to má

Moëta do vysokých sklenic nalil


Říkejte mi PANE!

 

Karle Kryle

národ zas držkou ryje

černozem svatého Václava

 

Korupce honí kyjem

ubožáky

 

Daně platí ti nejbídnější z nich

tak jako za Marie Terezie

obdělávající hroudu rustikalu

 

Zeman 

pouští desky obehrané

o news fake

obézní básník ze Slezska

obřadně obráží pěšiny křivolaké

 

Hamingway a pornodiva Fane

společně vyzvánějí hraně

 

orgasmy předstírané

hrané

královsky honorované

 

proč tolik povyku Fane?

 

Tak jednají osoby zneuznané

 

píše v doporučeném dopise právník rohovníka

 

Její odpověď zněla:

 

Tak to ani náhodou

ve snu leda

 

o své nevalné minulosti

by mohla vědět spíše Lela

 

A když se řekne státní svátek

mám díky serverům v hlavě

 

tak akorát zmatek

 

nu vot

 

ještě že je pátek! 

 

 

 

 

Autor kudlankaW, 28.10.2022
Přečteno 190x
Tipy 14
Poslední tipující: Dreamy, Iva Husárková, šerý, Marten, Fialový metal, Vivien, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak svodka ČTK. A kmáni to denně mají k mání.
Smutné, ale dobré počteníčko.

29.10.2022 00:39:28 | šerý

Je to naproSTo tak, příteli.

Tolik balaSTu na portálech

Ach né

29.10.2022 07:36:36 | kudlankaW

Supr čtení Márty!

28.10.2022 18:11:28 | Vivien

Vivi

Máš vytříbený vkus :*

ProSTě mě to dopaluje co “média” přetřásají

A ubozí jsou mačkání jako olivy v lisu

Je mi z toho šoufl

Tobě ale díky vřelé
Jsi a to mě blaží!

Mávám Ti na jih

Ale kdoví kde se dnes touláš :D

28.10.2022 18:32:43 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí