PSYCHIATRICKÁ LÉČEBNA

PSYCHIATRICKÁ LÉČEBNA

Anotace: Jezdím každý den okolo a přemýšlím, kolik osudů se do takového velkého areálu vejde. Možná víc je mi líto těch, kteří mají předsudky. Pomoc, kterou by potřebovali tak hledají leckdy na nesprávných místech.

oplocený areál kam oko dohlédne

staré i nové budovy

na hlavní bráně cedule

návštěvní dny středa a pátek



už dávno nenosí se jen bílá

režim a terapie ušité na míru

útočiště poraněných duší

pomoc pro nemocné hlavy

k potřebám bláznů nejsou hluší



možná málokdo tušil že tady skončí

pro mnohé je to vlastně začátek

ne každý se chce vrátit do života

bojí se cesty nazpátek



každá postel jiný osud

neúnosný nezvládnutý smutek

emoce vylité ze břehů klidu

dvacátá kontrola zavřených dveří

třicetkrát prohlédnutý vodovodní kohoutek



po sté umyté ruce vydrhnuté až do ekzému

alkohol odchylky fóbie

přátelství nenávist zloba hněv láska

stejné i za zdmi léčebny
Autor srozumeni, 30.08.2012
Přečteno 536x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní osudy potkávají své následovníky..

30.08.2012 02:08:27 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí