cestovní...

cestovní...

léto se líně roztahovalo kousek ode mne
nabité ledabylým vzduchem
vůní zrajícího obilí
která se táhla z polí
i něžným odérem
vzdálené pleti
co se někde vyhřívá na slunci

v tu chvíli mne napadlo
jak by asi svět vypadal bez cest
jako neporušený oceán?
jako džungle?
první cesta se musela jevit
jako velké dobrodružství

směr
orientace
komunikace
cesty se větví
na všechny strany
milióny cest
milióny míst
cesty spojují
dokonce i prázdnotu
dopravíte bez potíží

taková pavoučí síť
v jejímž středu je člověk
tvůrce
nakonec lapený
jako tvor muší
Autor enigman, 25.11.2016
Přečteno 346x
Tipy 23
Poslední tipující: zelená víla, jitoush, bogen, Frr, Jort, Fany, Avola, adaj, střelkyně1, MARKO, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nech se lapit a jsi lapený...
nech milovat a jsi milovaný...
nech se tvořit a jsi kreativní...
nech se cokoli... jen to dělej rád....

Damien Rice – I Don’t Want To Change You [Official Video]

13.12.2016 02:31:46 | zelená víla

...sám sebou lapený.....sám sobě pastí.....Ji.

28.11.2016 21:05:42 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí