oplývala půvabem a přirozeností...

oplývala půvabem a přirozeností...

Anotace: tiché rozhovory...

povězte mi příteli
co si myslíte o věcech nadpřirozených
 
víte milá Spontaneity
představa že věci nadpřirozené
patří někam za a nad věci přirozené
je poněkud zhoubná
taková koncepce
ve svých důsledcích
změní svět v pustinu
kde lidé nedělají
co by skutečně chtěli
protože nadpřirozené zákony
po nich žádají
aby dělali co nechtějí
 
je to znásilňování životních radostí
duch či duše
je ve skutečnosti květem života
není to nic
co by kdosi do života vdechl
vychází to přímo z něj
svět je tělem bohyně
je božský sám o sobě
a božství není cosi
co vládne
nad padlou přírodou
je to prostoupení
 
jak tedy objevit onen pramen s blažeností
 
každého neustále provázejí zážitky
jež mu mohou dopřát drobná vnuknutí
přirozeně vycítit stav blaženosti
pak stačí jen neváhat
sáhnout po ní a pít
nikdo jiný vám to nepoví
 
chcete-li dosáhnout blaženosti
jste na cestě od počátku existence
a život který žijete
je právě ten
který by jste žít měla
ať jste kdekoli
prožíváte po celou dobu
radostnou obrodu
právě ten život
extáze prožitek vytržení
jenž probíhá
hluboko ve vašem nitru
 
a já jsem tam s vámi
Autor enigman, 01.12.2017
Přečteno 302x
Tipy 26
Poslední tipující: Malá mořská víla, Joe Vai, Philogyny1, Jort, Iva Husárková, Kubíno, Ruda Štola, jitoush, A42, bogen, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty jsi taky všude :) ... ty budeš děsnej průšvihář enigmane, ne?

03.12.2017 00:26:18 | Malá mořská víla

máš ty básně takové melodické...

02.12.2017 16:44:45 | Philogyny1

,,,chtělo by to souřadnice...

02.12.2017 10:06:16 | Jort

...jedno duché z podstaty věci.......to jen my lidé jsme mistři
ve vytváření složitostí.......jedno duše.................Ji.

01.12.2017 21:16:59 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí