Cervanky chlad a podzimní blues

Cervanky chlad a podzimní blues

Anotace: Nesouvisle se rodici myšlenky v letu jednoho podvečera, západ nad rodným městem z něhož uletan.

Cervanky nad hlavou,
temný svit modré v dalce,
hlasy jenž mne provází,

projíždím krajinou duše,
zemdleny, unyly, bez vášně do života,
o lásku drahou polovičku jara,

sním,

sním o panensky mrtvém rodném městě,
o zbitem pocitu toulacim se podvecerem,
na druhou stranu,

za zdí do noci andělé píšící kruhy,
myšlenky za zdí vydelene z času,
z času vykloubeneho bezcasim básně.

(Podzimní blues v srdci nad hlavou)

tkáň a řečiště
krovy a naplaveniny
rohovka mysli×
Autor Happyyz, 29.09.2019
Přečteno 256x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bez vášně a lásky?...hmmm bez nich bych nemohl žít...

30.09.2019 11:40:57 | enigman

jo "naplaveniny" (červánky, svit, láska, vášeň, i andělé a život) to je přece téma

30.09.2019 08:28:39 | Karel Koryntka

Líbí se mi. Je to Heppy.

29.09.2019 20:58:09 | šerý

super, ST :)

29.09.2019 19:28:42 | Papavasiliu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí