Honzovi

Honzovi

Anotace: Mému novému kamarádovi z MB

Ještě zdaleka Tvoje tramvaj života

nA konečnou stanici

Nedojela a nehrozí Ti samota.

 

Měl by jsi dost možná více věřit ve svůj rozum pod kloboukem,

pOtíže se snažit míjet obloukem.

Někdy má každý chuť všechny lidi poslat do p....e,

Takže si odmítnutí neber smrtelně vážně do postele,

sYmbolicky zůstávej jen SVŮJ.

 

Máš ještě bezpočet dnů, měsíců

A let na

Trase

přEd

Sebou.

Autor Haviko, 28.02.2020
Přečteno 218x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí