Profil autora DannyK

DannyK

Muž, 37 let

Registrace od
11.06.2013 19:08:43
(3971 dnů)

Tvorba celkem (3)
Povídky (3)
--
Hledat dílo

Naposledy aktivní
16.07.2013 12:43:06

Ostrava

Tipy obdržené: 8
Tipy rozdané:

Komentáře obdržené: 5
Komentáře rozdané: 3
K cizím dílům: 0emoji
Autor píše o sobě:

Hádám, že by se na začátek hodil nějaký citát, ale žádný takový po ruce momentálně nemám :)

Nicméně jsem člověk, který nikdy vztah k umělecké tvorbě neměl. Básně, poezie, próza, nic takového. Mým denním chlebem byl svět počítačů, hry, sport a další. Spolu se známkami 3-5 ze slohových prací a bídnou gramatikou jsem nikdy nějak nepředpokládal, že bych mohl stvořit nějaké umělecké dílo, natož literární. A hle, peklo zamrzlo, nemožné se stálo skutečností a já začal psát.

Moje psaní je poměrně surové a tvrdé, bez básnických příměsí, ale je to něco, co mě odlišuje a beru to jako svůj podpis. Experimentuji, hrají si, zkouším, jsem přeci jen mladý spisovatel a tak hledám svoje spisovatelské já, ale už teď vím, že můj styl bude jiný, než styly ostatních. Jestli dobrý nebo špatný? To ukáže čas a množství kritiky :)

Budu rád za komentáře k mým dílům, které mě posunou. Nebojím se konstruktivní kritiky, přijímám ji, vím, že mě posune dál. Ovšem pokud shledáte moje kousky čtivými, zajímavými, dobrými, tak se nebojte zanechat třeba i pochvalný komentář. Kritizovat umí každý, pochválit málo kdo.

Přeji příjemné čtení...

Daniel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí