Profil autora jezevec.edward

jezevec.edward

Muž

Registrace od
28.08.2013 10:24:35
(3893 dnů)

Tvorba celkem (16)
Básně (4)
Povídky (10)
Ostatní (2)
--
Hledat dílo

Naposledy aktivní
12.02.2014 19:03:58


Tipy obdržené: 119
Tipy rozdané: 34

Komentáře obdržené: 61
Komentáře rozdané: 220
K cizím dílům: 182emoji
Autor píše o sobě:

 

     Něco o mně? Mám Ascendent ve Štíru.

Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla. 

Zatímco Štír musí zápasit, útočit a měnit, Býk dokáže být trpělivý, stojí nohama pevně na zemi a má schopnost uchovávat věci. Těmto vlastnostem byste se měli snažit přiblížit, pokud máte Ascendent ve Štíru. 

Partnera může zpočátku přitáhnout váš sugestivní, neodolatelný styl. Později může znejistět tím, co se ve vás skrývá a zda chce být pod vaším vlivem. Naopak vaše schopnost proniknout partnerovi pod kůži a zasáhnout ho na citlivých místech ho může zatvrdit nebo dokonce zahnat na útěk. Vaše pevná skořápka a strach, abyste sami neodkryli svá citlivá místa, může vytvářet propast. Nebojte se více odkrýt své hlubiny a partnerovi důvěřovat. Potřebujete stabilní, usedlý typ vztahu, který poskytne pohodlí a uspokojí přirozené touhy a hodnoty.

     

 

Jen kurvy se musí líbit, básně ne.

 (F.X. Šalda)

 

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí