Profil autora DantheLion

DantheLion

DantheLion

Muž, 26 let

Registrace od
24.07.2017 23:28:45
(2469 dnů)

Tvorba celkem (4)
Romány (4)
--
Hledat dílo

Naposledy aktivní
30.06.2019 00:17:28


Tipy obdržené: 0
Tipy rozdané:

Komentáře obdržené: 0
Komentáře rozdané: 0
K cizím dílům: 0emoji
Autor píše o sobě:

Jsem amatérský pisálek, neúspěšný muzikant a textař, příležitostný herec, a vcelku solidní malíř... bohužel jenom pokojů, takže se asi nemám moc čím chlubit.
Označil bych se za milovníka. Jenomže ne jako Casanova, prostě miluji hodně věcí, ať už je to hudba, knihy, filmy, romantické procházky k ledničce, ženská prsa a stehna, nebo kuřecí prsa a stehna.
Obecně bych se popsal jako dokonalý, krásný, úžasný, sebevědomý, talentovaný, ženami oblíbený, charismatický, a nade všechno velmi skromný mladý muž. Nebo jsem lhář a to všechno co jsem napsal je přesně naopak, kdo ví.
Považuji se za dosti inteligentního mladíka, i přesto jak často se zamilovávám do dívek, které nemohu mít, a poté tiše trpím. Ale jinak jsem vážně intouš, věřte mi.
K smrti nenávidím pokrytce, rasisty, xenofoby, sexisty, týrače a traviče zvířat, pedofily, lidi co mluví v kině, a ty s inteligencí na bodě mrazu.
Mou nejoblíbenější a nejmilovanější kapelou je kapela Pearl Jam, především také její zpěvák, vynikající Eddie Vedder. I přesto, že jsem 100% heterosexuál, velmi často se nechávám slyšet, jak moc právě mr. Veddera miluji a zbožňuji, i když jsem ho v životě neviděl. Řekněme si upřímně, to dělá každý druhý.
Velmi obdobnou láskou jako k výše zmíněnému rockerovi jsem zahořel i k světům Hvězdných Válek, Pána Prstenů a Zaklínače, ať už v jakékoli podobě.
A to je zhruba tak ve zkratce všechno, kdo se chce dozvědět o mé dokonalé velikosti- eh chci říct maličkosti něco víc, nechť se neostýchá mi napsat do zpráv.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí