Profil autorky Cathlin

Cathlin

Cathlin

Žena

Registrace od
26.09.2017 12:36:25
(2403 dnů)

Tvorba celkem (2)
Romány (2)
--
Hledat dílo

Naposledy aktivní
05.10.2017 16:58:17

Praha
Kontakt:
budska@volny.cz

Tipy obdržené: 0
Tipy rozdané:

Komentáře obdržené: 0
Komentáře rozdané: 0
K cizím dílům: 0emoji
Autorka píše o sobě:

Život bez psaní by byl příliš obyčejný. :) Je skvělé číst a zažívat nemožné, a ještě lepší psát a tvořit "nemožné". Každý příběh je nová zkušenost, která nás strhne do dalšího světa.


Mé romány nejsou úplně oddychové, i když se tak na oko tváří. Hrdinové v nich prožívají věci, které jsou na hraně lidské odolnosti. Právě proto tvořím z prostředí fantasy spojeného s reálným světem - protože tak je možné posunout hranice ještě dál, i když postavy stále zůstávají v podstatě lidé. Ve všech románech se prolíná drama, romantika, těžké zkoušky, zoufalství, akce i vnitřní boj postav. Všechny se zameřují na psychologii hlavních postav, a ačkoli jsou místy trochu drsnější, jsou spíše pro ženy.

DVĚ JIZVY (právě se začalo publikovat): v prvních kapitolách lehčí román, tvářící se jako čistá romantika, který se později změní v hodně těžkou zkoušku mezi hranicemi světů. Hlavní hrdiny čekají hodně náročné chvíle.
ČERNÝ DÝM (publikace v budoucnu): Zde je hlavní hrdina zkoušený hned od začátku, i když časem se jeho postavení a situace ještě mnohem zhorší. I zde se prolíná trocha ne zcela snadné romantiky s akcí, odhalováním skutečnosti a převažujícím nebezpečím z vnějšku.
MODRÝ KŘIŠŤÁL (publikace v budoucnu): Román z prostědí Země, která byla změněna nečekanou událostí. Lidstvo je nuceno se bránit v nových podmínkách a na pomoc jim přichází síla, kterou by bylo možná nazvat magií. Zároveň se musí cizí magii bránit. Román je nejen o boji, ale i o tom, jak těžké může být se osvobodit, a to i vnitřně.

Kromě psaní mě baví ještě zahrada, kolo, lyže, čeština, dobré jídlo a víno, občasná samota, poznávání... Je mi 40, mám dvě děti a manžela a všechno, včetně psaní, práce a dalších povinností, se to snažím vtěsnat do jednoho života. :)

Ráda poznám nové čtenáře a nové lidi!

Autorka doporučuje:

1. Dvě jizvy - Prolog a 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí