Profil autorky Catastrophé

Catastrophé

Žena, 18 let

Registrace od
22.07.2023 17:47:23
(283 dnů)

Autorský výběr (1)
--
Tvorba celkem (2)
Básně (1)
Ostatní (1)
--
Hledat dílo

Naposledy aktivní
18.04.2024 10:50:04


Tipy obdržené: 25
Tipy rozdané: 9

Komentáře obdržené: 5
Komentáře rozdané: 1
K cizím dílům: 0emoji
Autorka píše o sobě:

Další informace: život, úspěchy, záliby, oblíbený autor, ...

Tak popořádku...
Život: Dá se říci obyčejný z mého pohledu, ale každému přijde normální to co vidí a zažívá každičký den. Nikdo z mého okolí by si asi mou cestou nevybral.

Úspěchy: Můžeme považovat za úspěch že jsem sama sebou. Znám spoustu lidí, byla jsem na spoustě místech... Dokonce mám i človíčka který při mě stojí a pohání mě vpřed. A to je jedno z největších štěstí které mě mohly potkat.

Záliby: Miluji toho spoustu. Skály, knihy, focení, psaní, hrabání se v motorech, traktory, vlaky a turistika po svém způsobu.

Oblíbený autor: Knižní John Flanagan. Jeho Hraničářova učně čtu pořád dokola už téměř sedm let. Co se týká básnického, je to samozřejmě Erben. Nemohu vyjmenovat přesně proč, ale jeho pesimistický pohled mě naučil vnímat obě strany světa.


Mimo další informace asi patří cíl mého života. Vystudovat střední vysokou, udělat si učitelské minimum a věnovat se svému naivnímu snu pomoci dětem najít svou cestu a sny. A samozřejmě postavit baráček na vesnici, dloubat se v hlíně a vychovat vlastní děti. Staromódní že? Do deseti let to asi nezvládnu, ale kdo ví? Možná se najde muž který mi bude oporou.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí