Profil autora Alexandr Dmitrij Kromnikov

Alexandr Dmitrij Kromnikov

Muž, 31 let

Registrace od
04.08.2008 09:32:00
(5715 dnů)

Tvorba celkem (28)
Romány (1)
Úvahy (3)
Básně (6)
Povídky (16)
Miniatura, hříčka (1)
Recenze (1)
Sbírky, Knihy (1+0)
--
Hledat dílo

Naposledy aktivní
11.08.2014 20:54:06


Tipy obdržené: 71
Tipy rozdané: 1

Komentáře obdržené: 32
Komentáře rozdané: 11
K cizím dílům: 8emoji
Autor píše o sobě:

Člověk si stále stěžuje , říká že strašně ten život utíká. Život je krátký a proto proč se zdržovat věcmi které jsou nepotřebné anebo těmi, které můžeme odložit užívejme si života , pišme a pište díla dokud to jde protože pak již bude pozdě.

Jinak něco o sobě. Můj oblíbený žánr v poslední době je válečná literatura především autor Guido Knopp , Leo Kessler či Sven Hassel.
Samozřejmě, že nečtu jen knihu zaměřené na válečnou tématiku. Mezi mé oblíbené autory patří: Wilbur Smith, Frederick Forsyth, Isaac Asimov, Erich Maria Remarque a další ...

A jaké jsou oblíbené filmy nebo jakou mám oblíbenou hudbu? Mám mnoho oblíbených filmů a ještě více mám oblíbených hereček a herců.
Jinak nejradši mám(chronologicky): Queen,Beatles, Led Zeppelin,Iron Maiden,HammerFall,Nightwish,Nirvana,AC/DC a mnoho dalších.

Mezi mé koníčky patří:sport,čtení knih, psaní povídek a románů, zeměpis, zkoušení nových věcí, dobrodružství, období 1. - 2. světové války především po technické stránce a abych nepsal to samé je toho mnohem více -:)


Řeknu jeden výrok, pochopí ho jen velmi zdatní spisovatelé na vysoké úrovni:

Začátek je těžký, ale konec je ještě těžší.

Doufám, že jste si z tohoto citátu odnesli ponaučení a jinak přeji hodně úspěchů i neúspěchů v psaní. Člověk nemůže být pořád dobrý někdy musí přijít prohra. Je to tak a to je opravdový život.

Život mě baví protože vždy se něco naskytne co se dá objevit.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí