Křičí svědomí v tvém klínu

Křičí svědomí v tvém klínu

Mlčíš pohráváš si z citem
jak velkým míčem
chystáš rozevřenou past
co jazykem si pohrávám
šťáva z luna těla
nevracela
pocity naplnění
výkřiky do ticha
mrtvá je hladina
ticho hra citu
ve větru svědomí
hry šálivé
myšlenky ze stínu
Křičí svědomí v tvém Klínu.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 22.01.2012
Přečteno 669x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí