proč slova jsou tak hloupá ?

proč slova jsou tak hloupá ?

Píšeš myšlenky co napadnou a třeba se nevrací
když potom tvář se obrací
zuby jen zatíná
něco končí,něco začíná
vteřina slov co protíná
mlčí ptáci
hledá se sen i snění
nic v myšlence co není
není
mění
věty bez proclení
než vymění
když z nadějí se kouká
Proč slova jsou tak hloupá?.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 23.01.2012
Přečteno 672x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí