Lejno a policajt

Lejno a policajt

Anotace: Sbíráte po svých miláčcích hovínka? Já jo :)))

Lejno a policajt [Vandule]
--------------------------
Mrzlo, až praštělo, ptáčci přesto zpívali,
já v ústech na rtu vsunuté retko voňavé,
v duši super pohodička, halali, jo halali,
jdu si, pejsek pobíhal kol mě vesele.

V tom přišlo na něj to tak, jako vždycky,
hřbítek ohnul, sedýnku nízko nad zemí,
já šátrám v kapse po pytlíku mechanicky,
však ouha! Žádný pytlík v kapse není!!!!

Nu, pomyslím si nešťastně, až rozmrzele,
tak ten pozdrav tu dneska asi necháme,
v tom v koutku oka cos mi náhle šlehne,
zvednu zrak a sakryš! Policajt mě šmíruje!

Kolečka v hlavě se mi roztočila zběsile.
Co teď? Čím sebrat to mám, ach ne, ne, ne!
Do zasněžené trávy pohlédnu zcela zoufale,
z čerstvého, měkkého hov..ka pára se line.

Však co to moje oči kouzelného náhle vidí?
Toť záchrana moje, spadlá přímo z nebe je!!
Od jiného pejska, vytlačené si tam leží,
zmrzlé h...o, no představte si to a hnedka vedle!

V kapse hledám kapesníček, či papírku jen kouda,
bych sebrat mohla z nebe seslanou tu záchranu,
marně však moje prsty pátrají, ó marně, ouha,
ach jo, do čeho já teď tu "záchranu" jen zavinu.

Špičkama prstů, opatrně beru já ten "poklad" cizí,
však jen si čum, jedno je mi, co si poldo myslíš,
v zátylku cítím jeho pohled pozorný a přísný,
vyzrála jsem na Tě "šmíro", houby akorát tak vidíš.

Otočila jsem se k němu zády, už v pohodě a klidná,
a k popelnicím zvesela, s úsměvem já vykročila,
z jedné z nich pak víko ležérně jsem odsunula,
do jejich útrob, vzácné h...o, s úsměvem já uložila.
.
Autor vandule, 11.03.2012
Přečteno 676x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No nevim, bejt já policajt, je mi divný, že to, co tam kouřilo, tam i zůstalo :D

11.03.2012 14:40:28 | Selidah

Ale no tááák, polda byl od nás 50 metrů. Nic kouřit neviděl, leda tak moje cigárko mezi rtíky :)))

12.03.2012 14:45:57 | vandule

Hehe :oP

12.03.2012 14:48:55 | Selidah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí