Profil autora Selidah

Selidah

Selidah

Muž, 33 let

Registrace od
24.05.2009 21:27:00
(5451 dnů)

Tvorba celkem (77)
Básně (6)
Povídky (68)
Miniatura, hříčka (1)
Satira, epigram (2)
Sbírky, Knihy (1+2)
--
Hledat dílo

Naposledy aktivní
07.04.2015 20:32:55

Týniště nad Orlicí, Královéhradecký kraj
Kontakt:
Selidah@seznam.cz

Tipy obdržené: 67
Tipy rozdané: 37

Komentáře obdržené: 42
Komentáře rozdané: 76
K cizím dílům: 41emoji
Autor píše o sobě:

Jsem obyčejný člověk, kterého baví fantasy i sci-fi, přesto nepohrdnu ani zajímavou a netradiční pohádkou, dobrým hororem, či zábavnou komedií. 

Rád čtu, tedy pokud mám co. Velkým nešvarem dnešní "moderní" doby je, že se mladí lidé, děti i starší človíčkové o literaturu buď téměř, nebo vůbec nezajímají, což mi přijde jako velká škoda. Vždyť v knihách se nalézají celé světy! :o) (Navíc to rozvíjí fantazii mnohem více, jak leckterá počítačová hra.)

 

Mými oblíbenými autory jsou William King, Stephen King, John Ronald Reuel Tolkien, Christopher Paolini, Michael Scott a mnozí další, ale tyto bych vypíchnul :)


Hraji online hru KnightFight a sem hodlám přispívat příběhy ke každému z mečů, co jsem měl a budu mít na této hře. Příběhy o tom, jak se moje postavy k těm zbraním dostaly. (Snad to nikomu nebude vadit, příspěvky budou v žánru fantasy, ke kterému tíhnu nejvíce.) 

Má osobnost se nachází na pomezí flegmatika a sangvinika, takže jsem docela v pohodě téměř ze všeho :oP Akorát když už mě konečně něco vytočí, tak to stojí za to :D 

 

Mé motto:

"Nás
Nikdy
Nic
Nemůže
Naštvat
Neboť
Naše
Nálada
Nikdy
Neklesne
Na
Nulu!"

 


© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí