nefér bitka

nefér bitka

Přišla ke mě malá zrzka
asi Švédka,co já vím
požádala o cigára
prej jestli jí zapálím

jak tak šátrám hledám síru
náhle v zádech mrazení
za mnou stojí chlap jak hora
nenabízí mazlení

nečekaně zrzka kope
hledám spásu na patách
bolestí se v pase lámu
jen abych se nenatách

marně bráním zadní kapsu
kde mám prachy na káru
rači kreju svoje voči
hoděj se mi do páru

ruka praská neposlouchá
poroučí se vědomí
svět je náhle šedotmavej
odér ÁRA zavoní

houkali mi
rychle jeli
krmili mě kapačkou
já to celé v limbu zaspal
inu...rána kopačkou
Autor poeta, 12.03.2012
Přečteno 768x
Tipy 2
Poslední tipující: Radhuza
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ty píšeš, jako když dýcháš...

26.03.2012 22:14:01 | Radhuza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí