Co bude dál...

Co bude dál...

Tak nějak se ztrácím v tomto světě
ač na kloub bych tomu přišel rád
však dost bylo lhaní v každé větě
už pojďme za svá práva bojovat!

Proč zvůli mocných máme snášet
vždyť každý z nás svou hrdost má
snad nechcete pro ně svou svíci zhášet
když bojovat se s nimi dá!

Však jak Husité už pochopili kdysi
že jen ve svornosti síla tkví
tak neschovávejte se jak krysi
a bojujme společně a buďme sví!

Sic chudoba cti netratí
ale v ní se těžko důstojně žít dá
jen soudržnost na tuto vládu platí
když vůkol jen blbá nálada!

Semkněme se už lidé dobří
a ukažme kdo tady pravdu má
pak i ti malověrní budou obři
a lid český s touto vládou zamává!

vladyka 4.12.
Autor vladyka, 04.04.2012
Přečteno 588x
Tipy 1
Poslední tipující: Linzerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí