Oheň

Oheň

Anotace: Je to nedokončené, ale už se mi to dopisovat nechce, je to na mě příliš útočné

Mžik, jen myšlenka.

Záblesk.

Zavřené oči.

Hlodavá, malinká.

 

Vnesla nejistotu.

Pochyby.

Otázky.

Zapalme to tu!

 

Je to špatné,

ba pohoršující.

Nemorální.

Vidím to jasně.

 

Jak bordely v ulicích,

turisté v drahých lodicích,

tak dealeři a somráci,

opilí a beznozí žebráci.

 

Pokreslené sedačky vagonů,

hraci v křeslech zasmrádlých salónů,

mladíci zevlující v parku,

invalidé zbavení zraku.

 

V rychlých autech manažeři,

vílém úřednickém gauneři,

živnostníci bez účtenek,

výrobci ekologických plenek.

 

Experti na solární elektrárny,

o daních rozhodující páni,

přistěhovalí důchodci,

nepracující domorodci.

 

To všechno musí shořet!

 

Ohni hoř!

Všechno spal!

Voda spláchne

popelový kal.

 

Zbyde jenom čistota,

špatné vymizí.

Hezké zůstane

- lesknoucí novota. 

Autor Sinuhet, 14.05.2012
Přečteno 800x
Tipy 2
Poslední tipující: gabkin
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí