PŘEPLÁCENÁ N EZÁVISLOTST NEBO UŽ VYDĚRAČSTVÍ ?

PŘEPLÁCENÁ N EZÁVISLOTST NEBO UŽ VYDĚRAČSTVÍ ?

Anotace: Jsme většinou charakterově až tak zvrhlí?

Je vědecky dokázáno, že ani trest smrti neodradí od páchání trestních činů s touto sankcí. Ne nový, ale stejný poznatek je to, že sebevětší peníze také nezaručí nezávislost justice. Dokazuje to i dost případů selhání zveřejněných jednotlivců. A podle zkušeností, že je to jen vrchol ledovce, kolik se jich ututlalo nebo jak snad poslední čestnější politici tvrdí, smetlo se pod koberec.

Mají čest, charakter lidé, kteří se stále dožadují placení jejich nezávislosti bez ohledu na to, zda ti ostatní budou umírat hlady nebo páchat sebevraždy. A tak se ptám, mohou být lidé necharakterní, nečestní, závislí na penězích, také morálně nezávislí? Jaká je objektivnost soudu, který rozhoduje sám o sobě, případně o svých kolezích?

Nepřipadají vám jako žoldáci, stejně i politici, kteří tento stav, stát ve státě nejsou schopni nebo dokonce nechtějí změnit.

Zapomněli páni doktoři a to nejen ti z práva, že tuto snadnější cestu životem jsme jim umožnili my, daňoví poplatníci, nyní většinou občané druhé kategorie, když studium jedné osoby stojí jen skoro 6 milionů?.

Nepřipadá vám to také nemorální? Protože morální člověk vykonává jakoukoliv činnost nezávisle na čemkoliv a méně na financích a styděl by se žít na úkor ostatních.
Autor RU 82, 20.07.2012
Přečteno 645x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Můžeš toho namluvit hodiny o parazitech a škůdcích,

***- ... ale dokud je nezničíš a nespálíš na popel .... je to zbytečné ...

a hídací pes, ... který začne kousat pána co ho živí a likvidovat drůbež na dvorku se musí utratit ...

***- ... protože i kdyby nakrásně dostal drezůru a od syrového masa odvykací kůru ... ví že to šlo, ***- a zkusí to znovu ... :-((

/ a to jsem teprve u nižžšího živočišnýho druhu ... a což teprve člověk, ... tak to je onačejší parchant ...:*-(( /

20.07.2012 15:40:49 | HarryHH

teiza - nabídl jsem ti bezplatné zaslání celého slovníku mailem - odžel´s
tuto nabídku - zdravím - RU82

27.07.2012 06:39:24 | RU 82

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí