Marine war

Marine war

Útok dere tvou zbraň střílej
nekončíš, silu máš v přátele
tento čas pokračuje
nestůj a pomož nám

Je to naš cíl branit zem
neutíkej nejsi přece srab
neplač nad vším
si hrdina vyhraješ

nikdy nestůj zády knim
dneska vyhrajem vyhrajem
tváří postavíme se osudu
zbraně pozvedlé zahajíme útok

nepřátelé nemají strach
v temnotě hledají svůj cíl
dobře miř neustup
ni krok zpět

všude plaje oheň
nepřestává crčet krev
krutá bolest ty přesto stojiš dál
pozvedni ruce jako my

neměj strach není konec
otoč hlavu vzad
v nás oporu máš
stojíme za tebou

útoky srší všemi směry
kouř se zdvíhá ze země
zborcené tváře
hlína lítajíc do stran

my stojíme dál
braníme svou zem
chor hlasů ženoucích se lesy
držíme se dál

v dešti kapky padajíc
ničí stopy všech
mi přesto bojujeme dál
vitěz nás vede vpřed

hlasy padají jako těžká kladiva
mají silu svou
drž se dál braníme svou zem
brzy bude konec

Stojíme vítězně nad těli
Autor Akanishi, 27.09.2012
Přečteno 663x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí