Můj milý Jamesi

Můj milý Jamesi

Anotace: o dívce co psala vojákovi do války milující dopis

Sbírka: Se smutným koncem

Můj milý Jamesi,

předem tohoto dopisu
než ho dopíšu
chci ti říct jak ráda tě mám
a nikdy se lásky k tobě nevzdám

Válka mi tě odvedla
a já tu celá pobledlá
myslím na tebe každým dnem
když jsi mě letmo políbil svým rtem

Já vedle tebe cítila se krásně
a slunce svítilo tak jasně
dopadaly na nás paprsky
tys držel mě za prsty

vlasy barvy kaštanů
prohrábla jsem za zpěvu skřivanů
místo očí prý mám smaragdy zářivé
tvé dotyky byly tak stydlivé

vzpomínám na tebe s láskou a něhou
s láskou mojí bezbřehou
Budu tu na Tebe čekat až do konce
a pak spolu v kolonce
vypíšeme že já jsem tvá žena a ty můj muž
tak aby to bylo už

Vrať se mi...
líbám Tvé rty
Tvá milující Rose
Autor Jacob P. Verlaine, 05.10.2012
Přečteno 667x
Tipy 3
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí