Zvony Už Zvoní

Zvony Už Zvoní

Anotace: Jedna z mých starých věcí hodně starých, sic krátká ale není tak hrozná doufám, že se bude líbit tak jako kdysi mě.

Zvony Už Zvoní

Je čas Zvony už zvoní
připrav se jdou si pro tebe
není čas ptát se sebe sama
zdali jsi vina či neviná

Už tě vedou v okovech spoutanou
bojíš se duši máš zmatenou
Pozor Tribunál soudí tě
Tvá nevina nezajímá je

Zvony už zvoní
popravčí čepel si leští
Zvony už zvoní
pozor už tě věší
je to těší
Zvony už zvoní
Zvony Už Zvoní
Autor The Crow, 26.10.2012
Přečteno 908x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí